Quins formats oferim?

Teràpia individual

La paraula “teràpia”, del grec therapeia, significa
 tractament, cura, sanació.

Una teràpia individual és un espai respectuós, acollidor,  amorós i   “despertador” en el que ens trobem  terapeuta i pacient en un marc segur de total  confidencialitat.

En aquesta trobada, t’oferim presència, escolta, experiència i eines  per a que puguis  contactar amb tu  i et donis la possibilitat de fer un procés de resolució  dels conflictes  interns, assumptes               pendents, dificultats, obstacles… que tens a la teva vida, conèixe’t a tu  mateix/a i recordar qui ets. Podem treballar un  assumpte puntual (procés de curta durada i consultes) o fer un camí més llarg           d’acompanyament i creixement personal acordat per ambdues         parts.

Tenim en compte la perspectiva de gènere.

Una sessió dura entre 1h i 1h30'aproximadament. Combinem eines de Teràpia Corporal Integrativa (TCI), Teràpia Gestalt, Eneagrama,    Respiració Ovàrica Alquimia femenina, Sexualitat Sagrada i Psicomorfologia, segons  convingui.

Abans de començar fem una entrevista gratuïta per a fer una primera presa de contacte, plantejar el problema/es a tractar, pactar el procés que farem, aclarir qualsevol dubte i valorar si et podem ajudar.           

Et donem la benvinguda.

Treballem presencialment i online.

Per a concertar una entrevista posa't en contacte amb nosaltres.

Teràpia de parella

"Els conflictes que tenim amb altres persones es 
produeixen quasi sempre quan dues capes de protecció xoquen entre sí". Krishnananda

Un dels aspectes més importants de les relacions de parella (o altres formats), és sentir-nos còmplices amb la persona o   persones que ens acompanyen a la vida tot construint  un projecte comú. A vegades però, no és  senzill. El dia a dia  accelerat, el pes de la feina, la criança dels fills, les inacabables rutines, les adversitats de la vida, etc. ens van esgotant i  deixant una petjada cada cop  més profunda de distància,  manca de contacte i comunicació, que pot dur a situacions   doloroses i difícils de gestionar. A vegades deixem de veure a l'altre o de veure'ns a nosaltres mateixos/es, perdem el fil del que ens va dur a estar junts/es, la convivència es fa difícil o no sabem com retrobar-nos.

 La Teràpia de Parella, és un espai de trobada amb respecte, seguretat i escolta, donant l'oportunitat de recuperar el centre, posant en valor i damunt la taula, els objectius de vida comuns i individuals que teniu, visibilitzar la problemàti-ca relacional, donar lloc a comunicar-vos des del cuidatge     mutu, adquirir eines, establir pactes. És un espai per a crear   nous principis o, a vegades, acordar-ne el  final. 

Abans de començar fem una entrevista gratuïta per a fer una primera presa de contacte, plantejar el problema/es a tractar, pactar el procés que farem, aclarir qualsevol dubte i valorar si us podem ajudar.           

Us donem la benvinguda.

Per a concertar una entrevista poseu-vos en contacte amb     nosaltres.

FISIOTERÀPIA I ACUPUNTURA
tractament del dolor miofascial, muscular i articular

La Fisioteràpia és una disciplina moderna que tracta la salut corporal per mitjà del moviment i els elements físics. 
L' Acupuntura és una branca de la Medicina Tradicional Xinesa, milenària i contrastada que tracta de manera holistica. 
La combinació de la fisioteràpia i l'acupuntura les converteixen en una eina extraordinària per tractar el dolor miofascial, muscular i articular.

Per a concertar una entrevista poseu-vos en contacte amb     nosaltres.

LLOGUER DE SALA PER A TERAPEUTES

1 sala de 10m2 i 1 lavabo

Ubicació: Passeig de la Riera, 77. Teià (El Maresme)

Sala acollidora i íntima per a dur-hi a terme teràpies individuals o de parella. Disposa de llum natural, 2 butaques i un espai ampli per a posar-hi colxoneta o camilla en cas de que sigui necessari. Lloguem per hores a terapeutes que necessitin un espai així i el puguin respectar i cuidar. 

En el lloguer de la sala hi entra l'ús de l'espai i l'ús del material (camilla, coixins, mantes, espelmes, kleenex, lavabo, infusions....) seguint unes mesures COVID19. 

Si t'interessa, posa't en contacte amb nosaltres.

Quines eines utilitzem?

Teràpia Gestalt

La Teràpia Gestalt és un sistema terapèutic vivencial que s'enfoca essencialement en treballar les experiències y assumpes no resolts. La Gestalt procura centrar-se en el present de la persona, fent de "l'aqui i l'ara" l'escenari des d'on prendre consciència sobre sí mateixa, sobre els seus actes i acollir les seves emocions. 

Té la finalitat de que la persona arribi a ser sí mateixa, més completa, lliure, independent i autorrealitzada. 

 

 

Teràpia Corporal Integrativa

La Teràpia Corporal Integrativa (TCI) és un sistema d'autoconeixement i transformació que integra els diferents aspectes de l'ésser humà: mental, emocional, corporal i energètic. 

És un abordatge corporal des d'on cultivar l'atenció al cos i la respiració per a relaxar i desbloquejar les tensions musulars, les emocions reprimides, recuperar l'esponteneïtat, l'alegria de viure i la salut psicoemocional.

Eneagrama

La Psicoterapia Integrativa d'Eneatips del Programa SAT és un sistema d'autoconeixement i desenvolupament personal d'orígen místic i oriental transmès principalment pel Dr. Claudio Naranjo. 

L'Eneagrama és una classificació de la personalitat que presenta 9 eneatips o tipus de caràcter, amb 3 subtipus cada un, on es descriuen mapes de patrons de pensament, sentiment i comportament. Ens ajuden a comprende la persona que ve a consulta. 

 

Psicomorfologia

La psicomorfología és un mètode desenvolupat por Sérgio Veleda. Es basa en el concepte de “llenguatge expressiu de la vida” de Wilhelm Reich, que permet, mitjançant una intervenció corporal manual i uns exercicis específics, l’alliberament de les tensions musculars i emocionals, lligades als set anells de tensió de la cuirassa muscular.

Respiració Ovàrica Alquímia Femenina

La Respiració Ovàrica Alquimia Femenina, és un sistema integral de pràctiques psicocorporals creat per la Sajeeva Hurtado provinents del taoísme, el tantra i la Gestalt, que afavoreixen la depuració de bloquejos físics, mentals i emocionals.

Tot i el seu nom, és una eina orientada tant per homes, com per dones i persones no CIS. 

Sexualitat 

La Sexualitat humana és una dimensió molt àmplia que la nostra cultura ha reprimit i empobrit severament. Redescubrir-la i comprendre'n el seu potencial, és importantíssim i necessari per a viure plenament.

Treballem per a desplegar l'Energia sexual i vital, re-significar la sexualitat i què pot ser el sexe, cuidar la relació amb el propi cos, reparar ferides d'abús, gestionar difuncions sexuals, qüestions de gènere, etc. 

També fem treball específic d'acompanyament a la Sexualitat Femenina (Cicle Menstrual, maternitat, re-connexió amb l'úter, memòries sexuals, re-significar lo femení i el ser dona ara o viure en un cos de sexe femení, etc).

 

FISIOTERÀPIA 

 L' Organizació Mundial de la Salut (OMS) definia  la fisioteràpia l'any 1958, com  "l'art i la ciència del tractament per mitjà del exercici terapèutic, calor, fred, llum, aigua, massatge y electricitat" i la Confederació Mundial per la Fisioteràpia, afirma que el seu objectiu es      « facilitar el desenvolupament, manteniment i recuperació de la màxima funcionalitat i mobilitat de l'individu o grup de persones a través de la seva vida».

ACUPUNTURA 

L' acupuntura es una antiga tècnica de medicina tradicional xinesa. El seu objectiu es prevenir i curar algunes  malalties i condicions, insertant agulles molt fines i sòlides a diferents punts del cos.