El nostre equip

Aina Cortès apolinar

Teràpia individual i grups

Dona, mare i mamastra. Aprendre a conviure amablement amb mi i el món i posar-me al servei   d' acompanyar a altres a fer el seu propi viatge interior, ha sigut i és l'aventura més apassionant de la meva vida. 

Terapeuta Gestalt. Terapeuta Corporal Integrativa (TCI). Psicoterapia Integrativa d'Eneatips del Programa SAT de Claudio Naranjo. Formada en Espais Naixents amb Cheriff Chalakani. Formada en Abordatge terapèutic de la sexualitat amb Albert Rams. Professora de Respiració Ovàrica Alquímia Femenina. En formació en Psicoteràpia Transpersonal i Somatic Experiencing  Diplomada en Magisteri i Cultura de Pau per la UAB.

Terapeuta i docent a l'Espai TCI Barcelona. Creadora del Projecte COSdeDONA - Espais de Sexualitat Femenina facilitant Grups de dones i Tallers de sexualitat femenina. 

Co-directora de "El Racó de la Calma".

Blog personal:

ainacortes.wordpress.com

Oriol Tortosa alemany

Teràpia individual i de parella

Pare i terapeuta,

Sempre m'ha agradat estar al servei, en l'escolta, al suport i acompanyament d'aquells que m'envolten, i després d'anys de recerca, vaig decidir fer-ho el meu ofici.  Segueixo aprenent, cada dia d'aquells que estimo i acompanyo.

Format  en: 

Teràpia Gestalt al Cercle Gestalt de Barcelona 

Psicomorfologia - Sergio Veleda i Evania Reichert 

 Sexualitat Sagrada - Sajeeva Hurtado

Terapia Sistèmica

Co-director de "El Racó de la Calma"

SALVADOR ALEMANY AYATS

FISIOTERAPIA  i ACUPUNTURA DEL DOLOR MIOFASCIAL, MUSCULAR I ARTICULAR

Pare de dos nois. Un dels meus principals objectius a la vida és ser feliç. L'ésser humà és inevitablement un animal social i gran part de la felicitat et retorna per fer feliços a la gent del teu voltant i sent simpàtic i acollidor amb el desconegut. Aquesta recerca de la felicitat la podem trobar en petites accions on es reconegui la solidaritat i la justícia social. És per tot això que a la meva professió hi afegeixo una mirada tendra i propera per tal que l'acció d'ajudar al cos a guarir-se, representi una satisfacció per la pacient i el professional.

Fisioterapia Nº Col. 1260 (Universitat Ramon Llull 1995)

Acupuntura - UIC (Universitat Internacional de Catalunya)